Trojúhelníčky z jehněčího masa s treskou 100g

89 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
6.12.2022

Detailní informace

Detailní popis produktu

 Masový měkčený pamlsek z jehněčího masa s treskou ve tvaru trojúhelníčku je vhodný pro malá a střední plemena psů. Pamlsek díky svému tvaru podněcuje psy ke žvýkání a balení obsahuje velké množství pochoutek, které již nemusíte pro psa lámat, aby bylo možné podat odměnu vícekrát. Pamlsek je měkký a vhodný jak pro dospělé psy tak i štěňata a starší psy. Díky obsahu jehněčího masa a tresky vhodný i pro citlivé a alergické psy. Pochoutka je vhodná i pro kočky. Pochoutky Woolfsnacks jsou speciálně navrženy pro psy všech plemen. Při výrobě jsou ze 100% použity bílkoviny té nejvyšší kvality pro co nejlepší příjem potravy. Veškeré pochoutky Woolfsnacks, jakmile se vyrobí, jsou zabaleny bez chemických přísad, konzervačních látek, nebo barviv. K zajištění ochrany je do sáčku umístěn absorbér kyslíku. Balíček je opatřen zipem pro opětovné uzavření. Nekonzumovat okysličovadlo.

Složení

  • Obsah masa: min. 90%
  • Analytický rozbor: dusíkaté látky 35%, surový tuk 8%, hrubé vlákniny 1% , hrubý popel 2,5%, vlhkost 25%
  • Složení: jehněčí maso: 75%, treska: 15%, škrob: 2%, hrachová bílkovina: 5%, glycerin: 3%

Balení

  • Uzavíratelné na zip
  • Hmotnost jednoho produktu: 100g

Skladování

  • Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření, prosím uzavřete a dejte do lednice. Po otevření doporučujeme spotřebovat do 7 dnů. Datum expirace: viz datum uvedené na obale.

Produkty Woolf jsou vyrobené bez konzervačních látek, barviv nebo přísad, aby našim domácím miláčkům nabídly přírodní a vysoce kvalitní pamlsky. Woolf Snacks jsou balené ihned po výrobě spolu s absorbérem kyslíku, aby se zajistilo zachování všech svých vlastností a čerstvosti produktu.

 Není určeno pro lidskou spotřebu. Pochoutka by měla být podávána podle vlastního uvážení. Nepřekrmujte svého psa. Veškeré pochoutky Woolfsnacks jsou certifikovány HACCP, BRC, ISO 22000, ISO 9001.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: