INTERZOO 2014

INTERZOO 2014
Květen 2014, Norimberk

     Každé dva roky se koná v Norimberku největší světová výstava výrobců, designerů a dodavatelů chovatelských potřeb. Výstavy se účastní více než tisíc pět set vystavovatelů z padesáti různých zemí světa a navštíví ji více než 36 000 návštěvníků z řad odborné veřejnosti. Vystavovatelé se zde již tradičně předhánějí v nejmodernějších inovacích svých výrobků.

Velké úspěchy tento rok zaznamenala francouzská značka MILK&PEPPER, která se na veletrhu prezentovala svou originální zimní kolekcí pro rok 2014/2015, zejména dokonale zpracovanými oblečky pro psy. Společnost MILK&PEPPER jež je jednou z nejrychleji rostoucích ve svém oboru si velmi pečlivě vybírá partnery v každé zemi kam dodává svůj sortiment. Tato společnost je zcela unikátní tím, že rok co rok přichází s limitovanou kolekcí, která se nikdy neopakuje, čímž zaručuje svým klientům naprostou originalitu. Klíčovým produktem nové zimní kolekce jsou zateplené oblečky pro buldočky a whippety. Zimní kolekce bude dostupná na eshopu www.petamour.cz, jež exkluzivně do ČR tuto značku dováží, takže se od října opravdu máme se na co těšit.

p_1

  Foto: Návrhář MILK&PEPPER Sylvain Brejon s majitelkou Pet Amour  Barbarou Vinšovou

Mnoho pozitivních ohlasů získala svou tradičně pojatou kolekcí i holandská značka Designed by Lotte, jejíž sortiment se díky obrovskému zájmu zejména v Evropě rychle rozšiřuje. Zatímco minulý rok značka DBL představila v Bologni jako jedna z prvních pouze dva druhy ratanových pelíšků pro psy, nyní přichází s celou řadou ratanových výrobků od pelíšků pro psy a kočky různých tvarů, až po škrabadla pro kočky a to vše v tradičních přírodních barvách. Mezi dlouhodobě nejpoptávanější produkty patří misky pro kočky a psy a úžasně komfortní matrace pro psy. I tuto značku zastupuje v ČR výhradně eshop www.petamour.cz, takže pokud máte rádi přírodní produkty s nádechem rustikálního stylu neváhejte a objednejte si váš vysnění kus na www.petamour.cz.

fiFoto: Nová kolekce Designed by Lotte