Jak ušít hárací kalhotky

Přinesli jste si domů psí slečnu a očekáváte prví hárání? Přemýšlíte jak ušít hárací kalhotky, či jaké hárací kalhotky vybrat?

Jak ušít hárací kalhotky?

Pokud jste se rozhodli, že si hárací kalhotky vyrobíte doma, mužete vzít dámské kalhotky a vystříhnout v nich dírku na ocásek a našít gumu podle obvodu pejska Do kalhotek dáme dámskou slipovou vložku.V případě, že potřebujeme Hárací kalhotky pro jorkšíry a další malá plemena použijeme dětské kalhotky stejným způsobem. Avšak se může stát, že si fenky kalhotky sundavají a během Vaší nepřítomnosti Vám například znečistí sedačku.
Další variantou je hárací kalhotky koupit. Na trhu jich najdete spousty a každému vyhovuje něco jiného. Za nás můžeme doporučit hárací kalhotky trixie.

Proč hárací kalhotky trixie?

Kalhotky se prodávají v různých velikostech, jak pro velká, tak malá plemena. Díky kvalitním materialům padnou každé feně. Díky jednoduchému zapínaní se kalhotky perfektně oblékají, jsou elastické a v pase je můžete nastavit podle potřeby.

Stejně, jako do háracích kalhotek, které si vyrobíme doma, tak i do těchto je potřeba slipová vložka. Pokud se náhodou stane, že se kalhotky i přes to ušpiní, stačí je dát do pračky na 30(stupnu).