Francouzská kosmetika Anju Beaute

Přírodní kosmetika Anju Beaute – luxusní péče o psí a kočičí kožíšky

Který majitel by si nepřál, aby srst jeho čtyřnohého miláčka zářila zdravím. Děláme pro to mnoho, kožíšky koček i psů pravidelně vyčesáváme, dopřáváme jim kvalitní potravu, čas od času vykoupeme. Chceme jim zkrátka dát to nejlepší. Některým nenáročným jedincům stačí obyčejné levné šampony. Jiná zvířátka ale trápí lupy, pokožka je svědí, barva ztrácí lesk…Věděli jste, že tyto potíže mohou zmizet s použitím skutečně kvalitní, ale přitom cenově dostupné kosmetiky? Vyzkoušejte šampony pro psy a kočky od Anju Beaute. A uvidíte rozdíl.

Příroda na prvním a jediném místě

Francouzská značka Anju Beaute si zakládá na tom, že její kosmetika je čistě přírodní. Výroba podléhá velmi přísným normám. Stejným, které musí splňovat kosmetika určená lidem. Na vzniku produktů se podílí tým veterinářů, biochemiků, inženýrů a specialistů na bio kosmetiku. Společnost provozuje vlastní výzkumné centrum, kde kosmetika za použití nejmodernějších a nejšetrnějších technologií vzniká. Můžete si být jisti, že svým miláčkům dopřáváte tu nejlepší péči.

Šampony pro psy a kočky – řešení na míru

Každý pes i každá kočka má naprosto jedinečnou srst. Ačkoli na první pohled se mohou zdát kožíšky dvou příslušníků jednoho plemene stejné, není tomu tak. Proto vaše zvířátko potřebuje originální kosmetické přípravky určené speciálně pro ně. Co tedy můžete v nabídce najít?

-        Color šampony pro psy a kočky určené pro bílou, krémovou, hnědou i černou srst

-        Esenciální šampony

-        Zdravotní šampony a kondicionéry (proti blechám, pro citlivou srst, proti mastné srsti, pro větší objem)

-        Neoplachovací šampon, ideální pro psy a kočky nesnášející vodu

-        Antiseptické šampony

-        Kondicionéry, přípravky pro konečnou úpravu srsti

-        Šampony a výživy srsti s keratinem a další

Kočičí a psí parfémy

Specialitou Anju Beaute jsou parfémy pro psy a kočky. Snad každému majiteli se stalo, že se jeho miláček s chutí vyválel v něčem nevábně vonícím. A odér se ze srsti linul i po několikerém vykoupání. Pokud zvíře žije uvnitř, dokáže zamořit na pár dní celý byt. Parfémy s jemnou vůní vanilky, broskvového čaje nebo květu Tiaré zcela odstraní nepříjemný zápach ze srsti.