Jak vybrat zimní kabátek pro malé pejsky i buldočky? Představujeme vám letošní novou kolekci plnou novinek.

S pečlivostí vybíráme kvalitní oblečky pro psy od francouzské značky Milk&Pepper. Tato značka, založená v roce 2008, je dílem nápaditého návrháře Sylvaina Brejona, který se proslavil svou prací pro renomované módní značky jako Christian Dior, Burberry, Chloe, G-Star, Timberland a mnoho dalších. Dopřejte svým čtyřnohým mazlíčkům kvalitu, kterou si zaslouží.

Kabátky pro psy jsou vybaveny podšívkou z mikrokožešiny, která udrží vašeho kamaráda v teple. Jejich designový vzhled a jedinečnost jsou zřejmé již na první pohled. Kabátky lze prát při teplotě 30°C a mají rozepínací hřbetní otvor pro upevnění vodítka k postroji.

Mezi novými produkty najdete i oboustranné kabátky, které nabízejí různé možnosti stylu. Jedna strana je vyrobena z nepromokavého saténu a druhá strana je pokryta hustým a měkkým kožíškem. Stačí si jen vybrat oblíbenou barevnou kombinaci!

Oboustranné kabátky pro psy

Pokud preferujete moderní khaki barvu, můžete zvolit kabátek Victor s šedým kožíškem, nebo pokud dáváte přednost béžové variantě, můžete sáhnout po kabátku pro psy Amelia. Tmavě modrá s hnědým kožíškem je dostupná u kabátu pro psy Aksel, zatímco šedo-černý kabátek pro psy Almar je určen pro elegány. Klasickou černou barvu naleznete u kabátu pro psy Karla, zatímco růžovo-šedou kombinaci najdete u kabátku pro psy Louise.

MP2031 - VICTOR MP2030 - AMELIA

MP2033 - AKSELMP2032 - ALMARMP2029 - LOUISEMP2029 - LOUISE Dog 1

Kabátky pro psy s vánočním tématem

Pro vánoční atmosféru jsou k dispozici kabátky Elma ve šedé barvě se zlatým zdobením a Rasmus ve vánoční červené barvě s roztomilýma sobíma ušima.

 MP2038 - ELMAMP2039 - RASMUS

Kabátky pro psy v elegantním stylu

Designovou novinkou je kabátek Kiara, který je dostupný v černém nebo béžovém provedení. Tento kabátek je zateplený mikrokožíškem a zdobený kožešinkou i na zadní straně, což dává vašim mazlíčkům stylový vzhled.

 MP2036 - KIARA TaupeMP2035 - KIARA Noir

Pro ty, kdo preferují černou barvu, je tu kabátek pro psy Shane. Pro psí elegány máme také kabátek Alya s třpytivými flitry.

 MP2040 - SHANE MP2037 - ALYA Noir

Kabátky pro buldočky

Pro buldočky je k dispozici zcela jedinečná kolekce, kterou tvoří červený kabátek s roztomilými sobími ušima Rasmus. Pro holčičky i kluky jsou k dispozici oboustranné kabátky v růžové (oboustranný kabát pro buldočky Louise) a modré (oboustranný kabát pro buldočky Victor). Další novinkou jsou kabátky pro buldočky Alois v růžové a modré barvě, které jsou vyrobeny z nepromokavého saténu a mají hustý límec, který chrání krk pejsků před mrazem.

MP2039 - RASMUSMP2029 - LOUISEMP2031 - VICTORMP2080 - ALOěS MarineMP2081 - ALOěS Bois de RoseMP2081 - ALOěS Bois de Rose Dog

mereni-page-001

Pokud si nevíte rady s výběrem velikostí neváhejte nám zavolat na +420 774 689 001. Pokud jste z Prahy a nemůžete se rozhodnout mezi oblečkem, který bude více slušet vašemu pejskovi a chcete se přesvědčit o kvalitě materiálu, zavolejte. Lze domluvit osobní schůzku.