10 tipů na kvalitní a originální dárky pro psy a kočky

Jistě chcete na Vánoce obdarovat i svého pejska nebo kočičku milým dárkem, který mu udělá radost. Přece i oni si zaslouží najít něco hezkého pod stromečkem, jsou to také členové rodiny. Proto tu pro vás máme několik tipů na originální dárky pro psy a kočky. Tyto tipy využijete nejen na Vánoce, ale i na jiné příležitosti, jako jsou narozeniny, svátky nebo když chcete svého čtyřnohého přítele odměnit či potěšit.

Podívejte se, jaké radosti můžete svému zvířecímu kamarádovi pořídit!

Zvířecí známky – nezbytná paráda pro pejska nebo kočičku 

Známka pro psa nebo pro kočku je nezbytností, která by vaší čtyřnohé lásce neměla chybět. Sice na to určitě ani nechcete pomyslet, ale nedejbože, kdyby se váš Maxík zatoulal! Známka mu pomůže dostat se zpátky domů. Navíc krásně ozdobí obojek vašeho pejska nebo kočičky a změní jej na stylový módní doplněk. Jedná se o jedinečný dárek pro vašeho psa nebo kočku!

Oblíbené jsou známky s kamínky Swarovski nebo zlaté kosti či srdíčka, které najdete na našem e-shopu.

psi-znamka-1psi-znamka-2

U nás si můžete vybrat svou známku na míru. Díky gravírovacímu přístroji vám můžeme známku přizpůsobit dle vašich představ zdarma. Umožňujeme zvolit si text i styl písma. Na známce by mělo být uvedené především jméno mazlíčka a telefonní číslo na majitele. Každá známka je navíc vyráběná z anti-alergického materiálu v Itálii.

Pořádná miska s pořádnou porcí dobrot

Kvalitní miska nesmí vašemu zvířátku chybět! V designové dřevěné misce mu totiž bude chutnat mnohem lépe. Je zajímavé, jaké mají naši zvířecí přátelé estetické cítění. Všimli jste si, když čtyřnohému příteli koupíte novou misku, jak se s chutí pustí do jídla? Tak to je o důvod více pořídit opravdu poctivou designovou misku z přírodních materiálů.

Líbit by se mu mohla například dřevěná dvojmiska pro psy Karinto nebo miska pro psy i kočky Mandira. Oboje jsou vyrobené z kvalitních přírodních materiálů a vhodné do každého interiéru. Misky jsou k dispozici ve 3 velikostech a jsou vhodné na vodu i granule.

Jsou vyrobené ze dřeva s nerezovou vložkou, která je odnímatelná, lépe se tak udržuje v čistotě. Misky jsou navíc opatřeny protiskluzovou podložkou.

miska-4miska-3

A nezapomeňte do misky pořídit vyvážené a kvalitní krmivo, které bude v nové misce chutnat ještě lépe!

 

Zateplený postroj pro psy – funkční dárek, co zahřeje

Zateplený postroj pro psy je funkční dárek, který udrží pejska v teple. V naší nabídce najdete široký výběr postrojů s příjemným hřejivým kožíškem.

Například postroj pro psy Yuri má zapínací sponu z titanu a hlavní zapínání na suchý zip. Je z lehkých materiálů, pejsek ani neucítí, že ho má na sobě. Kování je ve stříbrné barvě. Díky zapínání na suchý zip lze snadno upravit velikost postroje. Jedná se o velmi kvalitní postroj pro psy, který je udrží v teple po celou zimu.

Návrhářem značky Milk&Pepper je Sylvainem Brejon, který je známý ve světovém módním průmyslu díky své práci pro značky Christian Dior, Burberry, Chloe, G-Star a mnoho dalších luxusních značek.

Vybírejte z dalších hřejivých teploučkých postrojů z naší nabídky. Krásný je například také postroj pro psy Zora, Indira nebo Kurt.

Pokud si nevíte rady s výběrem velikosti neváhejte nám zavolat na +420 774 689 001, můžete si u nás domluvit osobní schůzku a postroj vyzkoušet.

 postroj-pro-psy-5postroj-pro-psy-6

Mikina pro psy na zahřátí – zachumlejte svého pejska

Vašeho miláčka také výborně zahřeje mikina pro psy Ayden, která je vhodná především pro chladné podzimní a jarní večery, ale také na zimu. Tato mikina je určená pro menší a středně velké pejsky. Na výběr máme růžovou a hnědou barvu.

Mikča zaujme především pohodlným střihem a velmi pružným materiálem. Zakryje celý hřbet a bříško, a je opatřena kapucí s roztomilýma ušima, takže váš chlupatý mazlíček oslní na každé procházce. Na kapuci obleček zdobí nápis Milk&Pepper. V případě ušpinění je možné mikinu vyprat v pračce na 30°C.

mikina-pro-psy-7mikina-pro-psy-8 

Veselým a originálním kouskem je také červená mikina Nils Tee nebo šedá Hilda Tee. Jedná se o slušivou mikinu vhodnou do chladného počasí. Mikina zaujme pohodlným střihem, pružným materiálem, a především originálním designem. Je opatřena vánočním motivem medvídka nebo tučňáka, takže se zajisté bude líbit.

mikina-12mikina-11

Vybírat můžete ale z mnohem širší nabídky oblečků pro psy. Najdete u nás nejen mikiny, ale také kabáty, svetry, pláštěnky, šátky, nákrčníky a hárací kalhotky. U nás si vybere každý, kdo chce dobře a pečlivě obléci svého pejska nebo kočičku.

Oblíbené ručně pletené svetry a čepice

Pozastavme se ještě na chvíli u oblečků pro psy. Z naší nabídky jsou také velmi oblíbené ručně pletené svetry Paris a London, a také čepice Paris, která ochrání uši vašeho pejska před mrazem. Svetry jsou určené pro psy i kočky. Svetřík pokryje celé bříško a zahřeje kočičku nebo pejska v chladných dnech.

Svetr pro psy a kočky Paris je dekorován koženým logem na roláku. Udrží vašeho čtyřnohého kamaráda v teple za každého počasí. Má měkký a hustý úplet, krásný vzhled a přírodní barvy. Výhodou je, že materiál neštípe, nesráží se a je velmi příjemný na dotek. Pokud nenajdete potřebnou velikost skladem, neváhejte nám zavolat, jsme schopni vám ji do týdne dodat.

svetr-9

Svetr pro psy a kočky London je také měkoučký a velmi příjemný na dotek. Je pletený z hustého, ale příjemného úpletu a dekorován koženým logem na roláku a bambulkami. Stejně jako svetr Paris neštípe a nesráží se.

 svetr-10

Deka na takové to domácí povalování

 

Deka pro psy nebo kočičky je krásný dárek, který váš mazlíček jistě ocení. Je ideální na zahřátí při běžném domácí povalování. V naší nabídce naleznete příjemné deky s jemným chlupem, které jsou měkoučké, a doslova svádí se v nich zachumlat. Doporučujeme například deku pro psy Coperta nebo deku Nina. Deky z naší nabídky lze prát v pračce na 30 °C. Nabízíme je až ve 4 velikostech (XS, S, M a L) a v několika barevných provedeních.deka-13

Pelíšek, aby si mohl mazlíček lebedit

Chcete dopřát svému pejskovi nebo kočičce opravdové pohodlí a obdarovat jej pelíškem? Zvolte luxusní a velmi komfortní pelíšek pro psy a kočky Tronky. Tento pelíšek je italské výroby a nabízíme jej v několika provedeních a barevných kombinacích (bílé, hnědé, černé). Součástí pelíšku je krásně měkoučký polštář se snímatelným potahem. Pod polštářem se pro měkčí komfort ještě nachází podložka se snímatelným potahem. Celý pelíšek má také snímatelný potah a dno pelíšku je omyvatelné.

  • originální a luxusní design
  • italská výroba
  • potah EKO kůže
  • snímatelné potahy, pratelné na 30 °C

 

 pelisek-14

Doslova kouzelným královstvím pro vašeho mazlíčka bude pelíšek pro psy a kočky Blissy. Tento luxusní brlůžek splní i ty nejnáročnější požadavky vašeho chlupatého mazlíčka. Díky své vysoké kvalitě zpracování je skvělou volbou pro náročné pejsky a kočičky, ale je také luxusním doplňkem do vašeho interiéru.

pelisek-15 

Pelíšek je vyroben z měkké a odolné tkaniny, díky které si zachovává svůj původní vzhled. Svým tvarem se skvěle přizpůsobí tělu vašeho mazlíčka a poskytne mu mimořádné pohodlí.

Spodní vrstva materiálu je nepropustná, a tak chrání spodní stranu a snadno se čistí. Potah polštáře je opatřen zipem pro snadné sejmutí. Pelíšek je možné prát v ruce nebo v pračce při 30 °C. 

Škrabadla pro kočičí potěšení

Nezapomínejme ani na potřeby našich kočičích mazlíčků. Škrábání je pro kočku přirozenou vlastností, a proto bychom ji v něm měli podpořit. A nejlépe tu půjde samozřejmě s pěkným škrabadlem. V naší nabídce najdete různá škrabadla, která jsou skutečným přínosem do vašeho obývacího pokoje.

Nejen, že v interiéru vypadají prostě skvěle, ale zároveň uspokojí škrábací potřeby vaší kočičky. Naše škrabadla jsou vyrobená z kvalitních materiálů, jsou stabilní a mají promyšlený design. Budou chloubou vaší domácnosti a radostí pro vaši kočičku.

Zvolte například škrabadlo Elio, složené ze škrabacích koulí každá z jiného typu lana, škrabadlo Wiggly s prutem s peřím na konci nebo Globe Balty či multifunkční škrabadlo Lomax.

skrabadlo-16

Domeček pro psy a kočky – ideální skrýš pro spánek či lumpárny

Domeček pro psy a kočky je ideálním dárkem. Poskytnete tak svému mazlíčkovi útulné místo pro odpočinek nebo lumpárny, jako je například kousání hraček. Určitě vám bude za pohodlný domeček vděčný.

Domečky pro psy z naší nabídky jsou vyrobené z příjemných a odolných materiálů. Mají odnímatelné stropy nebo i boky, a lze je snadno sbalit i na společný výlet, takže jsou velmi multifunkční.

V domečcích najdete měkoučké polštářky. Skvěle se udržují a mají spodní stranu vyrobenou z voděodolného materiálu. Vyberte svému zvířátku útočiště z naší široké nabídky domečků pro psy i pro kočky.

domecek-17

Hračka pro psa nebo kočičku nesmí mezi dárky chybět 

Hračka pro psa nebo pro kočku je ideálním dárkem, který nesmí pod stromeček nebo k narozeninám pejska či kočičky chybět. Vybírat můžete z široké nabídky hraček, jako jsou hračky dentální, aportovací, latexové, plyšové nebo provazové. Hodit se vám určitě bude také koš na hračky, do kterého všechny hračky uklidíte a budete mít doma rázem pořádek.

Skvělou hračkou pro psa bude například tento plyšový ježek pro psy, který je vyroben z kvalitních materiálů. Je velmi příjemný na dotek a originálně zpracovaný. Pejsek si jej zaručeně oblíbí. Hračka totiž svým pískáním podněcuje vašeho psa k hraní. Vánoční ježek udělá psovi radost, a navíc pomáhá udržet zuby a dásně zdravé!

hracka-18