Kromě hraček musíte kočce pořídit i různá škrabadla pro kočky

Kromě hraček musíte kočce pořídit i různá škrabadla pro kočky

Škrabadla pro kočky jsou nedílnou součástí výbavy každé kočky, která žije v domácnosti. Škrabadla pro kočky používají kočky nejen k tomu, aby si nabrousily a ošetřily drápky, ale také k označování jejich revíru. Škrábání totiž zanechává na místě určitou pachovou značku. Kromě toho zanechávají škrábáním i vizuální značky, označující hranice revíru. Protože pachové značky nemají dlouhou trvanlivost, musí se značení pravidelně obnovovat. Proto je velmi důležité vybrat bytelné škrabadlo pro kočky, které odolá všem hrátkám vaší kočky.

Doporučujeme zakoupit škrabadlo pro kočku, které přiláká pozornost vaší kočky např. zavěšenou hračkou.  Vhodné je víceúčelové škrabalo pro kočky, které slouží nejen k broušení drápků, ale také k odpočívání. Škrabadla a odpočívadla pro kočky nabízíme v různých velikostech. Ojedinělý design těchto škrabadel pro kočky se stanou zábavným centrum pro vaše kočičky a zároveň ozdobí váš interiér.

6628

I když má kočka možnost si brousit drápky venku, potřebuje v bytě alespoň malé škrabadlo pro kočky. Ratanové škrabadlo KUBU je vhodné do malého prostoru, kterému neodolá ani hodně zmlsaná kočka. Vhodné je také použít závěsné škrabadlo na kliku nebo jiné místo.

6260

Škrabadla pro kočky lze zakoupit i levně, ale dbejte na to, aby bylo bytelné, je možné, že za dva měsíce budete muset kupovat nové.

919