Jak vybrat vhodný záchod pro kočky? Poradíme Vám…

Záchod pro kočky je nepostradatelnou výbavou každé kočky. I jedinci, kteří mají možnost volného pohybu v přírodě, ocení, když budou mít i doma možnost vykonat svou potřebu.  To pro případy, že např. venku prší či leží sníh nebo, když kočičku přepadne náhlá potřeba. Doporučujeme záchody pro kočky s krytem. Krytá toaleta pro kočky zabraňuje rozhazování steliva ven.  

Záchod pro kočky nabízíme v různých barvách a designových provedení. Při výběru toalety pro kočky jsou důležité rozměry, abychom předešli, že se vaše kočička do toalety nevejde nebo nebude mít dostatek místa k vykonání své potřeby.

Pokud máte více kočiček nebo velkou kočku, které nestačí standardní velikost, doporučujeme vybrat toalety pro kočky Jumbo toaleta pro velké kočky šedá/bílá. Lze také zakoupit toalety a lopatky pro kočky v jednom balení např. Toaleta NOVA pro kočky bílá.

2181

Naším tipem je luxusní a elegantní toaleta pro kočky Bouda tabaco Hideaway pro kočky. Do boudy vložíte plastovou misku a tím zaručíte kočičce při své potřebě naprosté soukromí. Boudu lze polepit vtipnými štítky: zákaz kouření, zákaz fotografování, zákaz vstupu pro psy nebo osoby. Tato toaleta pro kočku se stane ozdobou vašeho interiéru.
3421

Důležitý je výběr i vhodného steliva do toalety pro kočky. Plastovou vanu byste měli naplnit 5 až 10 centimetrovou vrstvou steliva.