Oblečky pro psy nejsou pouze módní záležitostí.

Je tu studený podzim a pomalu nám začíná zima klepat na dveře. A co to pro naše milované mazlíčky znamená?

Krátkosrstí nebo menší psi jsou náchylnější na prochladnutí, které může vést k vážným onemocněním. Jako ochrana nejen proti zimě hrají hlavní roli oblečky pro psy. Hlavním účelem psích oblečků je zachování tělesného tepla, aby nedošlo k podchlazení.

Kvalitní obleček pro psa nejen zahřeje v chladném počasí, ale i udrží pejska čistého, suchého a dodá eleganci. Veterináři doporučují oblečky i psům co jsou po operaci, kde obleček chrání ránu. Mezi oblečky pro psy se řadí pláštěnky, které jsou nezbytnou výbavou pro venčení v deštivém počasí, nepromokavé kabátky co udržují pejsky čisté a hlavně v teple a pohodlné svetříky s rolákem vhodné na chladné podzimní dny.

Svetry pro psy jsou skvělým módním doplňkem a jsou vhodné do chladného počasí. Svetr je pohodlný a drží psa v teple.

Pláštěnky pro psy jsou elegantním řešením pro venčení v sychravém nebo deštivém počasí. Díky pláštěnkám už můžete zapomenout na koupání a čištění zmoklého psa.

Kabátky pro psy  zajistí, aby váš pes byl při venčení v teple a po vyvenčení čistý. Naše stylové kabátky  dodají vašemu psovi komfort a eleganci.

Naše luxusní oblečky pro psy vyrábí francouzská značka Milk&Pepper, která se zaměřuje na jedinečný design a na bezkonkurenční kvalitu. Pet Amour vám přináší pestrý sortiment, který již nyní nabízí zimní oblečky pro psy.

PS: Obleček je mnohdy levnější než návštěva u veterináře v důsledku onemocnění z prochladnutí.