Kukaně a boudy pro psy

Zatímco myšlenka psího domku ve tvaru iglu se může zdát bizarní, je skutečně ideální pro udržení pejska v teple. Igloo jsou navrženy tak, aby zachytily teplo a poskytovaly dostatek prostoru pro vašeho pejska. Udělejte svého pejska ještě spokojenějším tím, že mu dopřejete hřejivé igloo.

Slovo igloo je původně z inuitského slova "iglu", což znamená "dům", Pochází z inuitského kmene přebývajícího daleko od severní Kanady. Design igloo sloužil potřebám Inuitů tím, že vytvořil bezpečný úkryt před zuřivými kanadskými větry. Igloo psí domy sdílejí tyto podobnosti v tom, že jsou navrženy tak, aby udržovaly psy v zimě v teple. Jejich zakulacený tvar kopule a prodloužený tunelový vstup dovolí pejskům zůstat v teple s využitím vlastního tepla.

Na velikosti záleží

Nejlepší formou izolace je vlastní tělo vašeho psa. Volba správné velikosti domu Igloo pro vašeho psa je nezbytná. Jeho domeček by neměl být větší než je požadováno pro to, aby mohl stát, otočit se, ležet a spát pohodlně. Správná velikost je důležitá především kvůli teplotě. Vždy musíte brát v potaz velikost vašeho pejska, pokud má mít igloo 100% využití.

Psí domky jsou neuvěřitelně cenné a užitečné produkty pro majitele psů, bez ohledu na to, zda chováte psa uvnitř či venku.

Stejně jako poskytují útočiště pro "venkovní psy" mohou se stát pelíškem pro vašeho pejska u vás doma. 

Na trhu je obrovský počet psích domů s velkým rozsahem použití, tvarů, velikostí a kvality, takže je nezbytné, abyste se rozhodli o svých přáních a potřebách dříve, než si jeden koupíte. Mohou být poměrně drahé, takže je dobré si uvědomit, co chcete, než investujete.

Také u nás v Pet Amour nabízíme tee-pee či igloo pro pejsky a kočičky. Stačí si pouze vybrat. 

Také u nás v Pet Amour nabízíme tee-pee či igloo pro pejsky a kočičky. Stačí si pouze vybrat.