Tipy na vánoční dárky pro psy

Vánoce jsou časem, který chceme strávit s těmi, na nichž nám záleží. Nezapomínáme tedy ani na své nejlepší přátele, mezi které se rozhodně řadí i náš psí miláček. Proto mu chceme také udělat radost a pod stromeček mu připravit krásné překvapení. Jenže co udělá vašemu pejskovi největší radost? Podívejte se na naše tipy na vánoční dárky pro psy.

vanocni darky pro psy

Váš psí kamarád si jistě také zaslouží najít pod stromečkem něco, co ho opravdu potěší. Není nic krásnějšího než se dívat na psí radost z povedeného dárku. Důležité je však nezapomenout dárek pěkně zabalit, protože největší legrace je pro pejsky právě rozbalování dárečku.

Co tedy pořídit vašemu pejskovi, abyste udělali radost nejen jemu, ale potažmo také sobě?

Vhodné vánoční dárky pro psa

vanocni darky pro psy (2)

 

Praktické dárky

Mezi praktické vánoční dárky pro psa se řadí pelíšky a domečky pro psy. Takový dárek velmi potěší nejen vašeho chlupáče, který se může krásně zachumlat do nového pohodlného pelíšku nebo si užívat skvělého soukromí v psím domečku.

Podívejte se například na stylový pelíšek pro psy, kteří mají rádi teplo a pohodlí - HH Chic loft tweed.

V naší nabídce naleznete další komfortní pelíšky a domečky pro psy:

 

Pokud rádi se svým psím miláčkem cestujete, určitě se vám bude hodit cestovní taška, ve které bude mít pejsek skvělé pohodlí!

Cestovní taška HH Felt je luxusním a stylovým vánočním dárkem pro psy!

Vyberte si z dalších cestovních tašek pro psy:

 

Skvělým praktickým dárkem jsou luxusní obojky a vodítka pro psy, které nejen, že působí stylově, ale zároveň jsou velmi kvalitní.

Svému psímu miláčkovi můžete pořídit kožený obojek z měkké kůže v elegantní barvě se zlatou sponou v barvě mosazi – HH Basic Hazelnut. Ke všem obojkům v nabídce e-shopu Petamour jsou v té samé barvě i ta samá vodítka. Můžete si tak vytvořit krásný set a na procházce se blýsknout!

 

vanocni darky pro psy (3)_1

Originální dárky

Originálním dárkem pro psy je také psí známka s vlastním textem, která oživí pejskův obojek a vžene jiskru do každodenní všednosti.

Font písma a ostatní záleží pouze na vás, gravírování provedeme zdarma. Stačí si vybrat přívěsek, který sedne k vašemu pejskovi – například ten zdobený kamínky od Swarovski.

Stylové dárky

Rádi byste svému pejskovi pořídili stylový dárek, který mu bude slušet? Na zimu jsou ideální svetry pro fenky a pro psy, které je nejen zahřejí, ale zároveň jsou velmi slušivé.

 
vanocni darky pro psy (4)

 

Luxusní dárky

Chcete svému pejskovi dokázat lásku luxusním dárkem? Pořiďte mu krásný obleček, ve kterém se bude vyjímat!

Slušet mu určitě bude hnědá mikina pro psy Comet nebo červený kabátek pro psy Blitzen. Na zimu se také jistě bude hodit čepice pro psy Izumi.

Prohlédněte si další luxusní dárky pro psy:

 

Bláznivé dárky

Svému psímu kamarádovi také můžete pořídit vánoční dárek, se kterým se vyblbne. Skvělé jsou různé hračky pro psy, jako například plyšový sobík nebo provazcová hračka. Mrkněte, z čeho můžete u nás na e-shopu vybírat.

vanocni darky pro psy (5)

 

Velkou radost udělají pamlsky

Vašemu pejskovi udělají velkou radost pamlsky, na kterých si bude moci smlsnout a zároveň posílí své žvýkací svaly. Vyberte si z nabídky lahodných pamlsků pro každého hodného chlupáče. Díky kvalitnímu složení si váš psík pochutná na odměně plné chuti a energie. Vyzkoušejte například Sušený stejk pro psy nebo výborné O´Chicken mini cube.