Tipy na vánoční dárky pro kočky

Jste-li hrdým majitelem kočky, jistě jí chcete pod stromeček pořídit nějaký krásný vánoční dárek. Ačkoliv je kočka tvor vznešený a málokdy na sobě dá znát nadšení z vaší náklonnosti, dobře zvolený dáreček z ní může rázem udělat spokojené a hravé stvoření. Inspirujte se našimi originální tipy na vánoční dárky pro kočky!

vanocni darky pro kocky (5)

Vánoční svátky jsou ideální k utužování vztahů nejen s rodinou a přáteli, ale také s našimi domácími mazlíčky, ke kterým bezpochyby patří také kočky. Není nic hezčího než se dívat na spokojené oči vašeho kočičáka, který právě rozbaluje nějakou dobrotku nebo hračku. Pojďte se podívat, jaký dárek pro kočku pořídit!

Pelíšek – ten nejlepší dárek pro kočku

Je všeobecně známé, že kočky jsou obrovské milovnice spánku a odpočinku. K tomu však potřebují pohodlné místečko, ve kterém se pěkně uvelebí. Každá kočička tedy jistě ocení, když dostane k Vánocům komfortní pelíšek.

DBL My Favourite Cat je pelíšek s vysokým chlupem, díky kterému se jí bude pohodlně lenošit a chrupat. Pokud se vaše kočka ráda schovává a spinká raději zachumlaná, ideální pro ni bude Šustivý pytel FAISCA.

Své kočce můžete také pořídit postel s chlupem RIZLA nebo tunel pro kočky, ve kterém si může odpočinout nebo si hrát.

Elegantní vánoční dárek pro kočku

Každá kočka se chce líbit. Skvělým dárkem pro ni tedy bude elegantní obojek Stardust, který nabízíme v několika barvách: Pink, Gold, Black nebo Titan. Vybrat si tedy můžete takovou barvu, která bude vaší kočce slušet.

Kočka potřebuje své škrabadlo

Pokud sháníte vánoční dárek pro kočku, který jí skutečně udělá radost, škrabadlo je skvělou volbou. Pěkné škrabadlo se stane ozdobou vaší domácnosti a zároveň potěší drápky vaší kočky.

V naší nabídce najdete krásná designová škrabadla z kvalitních materiálů:

 

vanocni darky pro kocky (4)

 

Kočka na cestách

Je-li vaše kočka cestovatel, ideálním vánočním dárkem pro ni bude cestovní taška, ve které se bude cítit jako v pelíšku. Dopřejte sobě i vaší kočce luxusní cestování. V naší nabídce najdete luxusní cestovní tašky z kvalitních materiálů a s elegantním designem.

Vyberte si z naší široké nabídky cestovních tašek:

 

Ideální vánoční dárek pro kočku – svetry pro kočky

Skvělým vánočním dárkem pro kočky může být také komfortní obleček. V příjemném Merino svetříku se bude vaše kočka cítit jako v bavlnce. Zároveň jí bude opravdu slušet.

Vyberte své kočce takový, který se k ní hodí.

 vanocni darky pro kocky

Pamlsky pro kočky

Pod stromečkem nesmí samozřejmě chybět něco na zub. Každá kočička si ráda pochutná na nějakém tom pamlsku. Na našem e-shopu najdete pouze kvalitní pamlsky pro kočky ze 100% masa a bez konzervantů. Vaše kočka si je zamiluje!