Jak poznat kvalitní autosedačku pro psa?

Obrázek1_3

Autosedačka pro psa je nezbytnou součástí výbavy při cestování se psem v autě. Sedačku pro psa byste neměli opomíjet ani v případě krátkých výletů. Bezpečné cestování se bez kvalitní autosedačky prostě neobejde. Mnozí majitelé však na toto zajištění zapomínají, čímž vznikají komplikace a nebezpečné situace. Podívejte se, proč určitě neopomíjet autosedačku pro psa a jak poznat kvalitní produkt?

 

Autosedačka pro psa je důležitou součástí cestování se psem

 Autosedačka pro psa je nezbytností při krátkých i dlouhých cestách se psem. Pokud je pes nezajištěný, při jízdě vám bude v autě lítat sem a tam. Ohrožuje tím nejen sám sebe, ale i vás a další účastníky provozu. Při jízdě vás jako řidiče může rozrušit, čímž ztratíte kontrolu nad řízením, a v nejhorším případě tak můžete způsobit i nehodu. Proto je nezbytné, aby byl pes připoutaný v sedačce pro psa nebo v přepravce. Chráníte tak jeho, sebe i ostatní.

Výběr autosedačky pro psa byste však neměli podceňovat. Určitě nekupujte ty nejlevější sedačky, ale naopak se zaměřte na kvalitu, pohodlí a hlavně bezpečnost. Cena by měla v tomto případě být až posledním rozhodujícím faktorem.

Autosedačka by měla být vhodná pro krátké i dlouhé trasy. To zajistí při cestách klid na duši vám i pejskovi.

 Obrázek2_3

Jak by měla sedačka do auta pro psa vypadat?

 Autosedačka pro psa se upevňuje na zadní sedadlo auta pomocí bezpečnostních pásů a obvykle ještě dalšího popruhu (např. Autosedačka pro psy a kočky Finessa). Sedačka je navíc opatřena popruhy s karabinou pro připnutí obojku nebo postroje psa.

Obvykle se jedná o speciálně formovaný pelíšek, ve kterém se pes pohodlně usadí, a zvládne tak i delší a náročnější cestu. Při výběru autosedačky se kromě dostatečného zabezpečení také dívejte na velikost. Pes by se do ní měl vejít tak, aby si mohl pohodlně sednout nebo lehnout.

 

Jak poznat kvalitní autosedačku pro psa?

 Disponuje dostatečným zabezpečením několika popruhy.

  • Je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu.
  • Je již na první pohled pohodlná.
  • Dno by mělo být protiskluzové nebo měkké.

Obrázek3_3

Komfort pro psa a maximální ochrana

Sedačka do auta pro psa se postará o komfort pejska při jízdě, maximální ochranu a bezpečnost, ale také čistotu v autě. Jistě to znáte. O víkendu s pejskem vyrazíte na výlet do lesa, ale z procházky se vracíte promočení a špinaví. Umísťovat kvůli tomu psa do kufru důrazně nedoporučujeme, protože jízda psa v kufru rozhodně není bezpečná!

Právě v takovéto situaci budete velmi vděční za sedačku pro psa, do které pejska usadíte, a nemusíte se obávat, že vám umaže celé auto. Potah sedačky lze poté sundat pomocí zipu a vyprat v pračce. Vaše cestování se psem bude mnohem snazší, a můžete si dovolit i výlety, ze kterých se bude pejsek vracet špinavý od tlapek až k čumáku, ale hlavně spokojený!

 Obrázek4_3

Nabídka autosedaček pro psy

U autosedačky můžete vybírat z mnoha různých provedení. Na trhu je celá řada sedaček pro psy, ať již autosedačka pro malé psy nebo pro střední psy. Velkým psům majitelé pořizují spíše pásy, přepravky pro psy nebo klece.

Luxusní autosedačka pro psy

Doporučujeme sáhnout po luxusní autosedačce pro psy, která je kvalitní, pohodlná, stylová a vydrží vám mnoho let. Například autosedačky pro psy a kočky Travelmat vynikají svým designem a výjimečnou kvalitou.

Jsou vyrobeny ze svršku syntetické kůže, který je extrémně odolný vůči nečistotám a snadno se čistí. Odnímatelná lehací plocha TRAVELMAT® ONE je měkká pro co největší pohodlí. Pevně vypolstrované vysoké boční okraje nabízejí optimální podporu a ochranu pejska během jízdy.

Obrázek5_3

Osvědčený systém pásů TRAVELMAT® poskytuje špičkovou bezpečnost. Jinými slovy, sedačky pro psy Travelmat nabízí nejvyšší kvalitu společně s krásným designem, pohodlím a dlouhou životností.

Vybírat můžete mezi: Travelmat One SilverGrey, Travelmat One Coffee Black, Travelmat One JetBlack a Travelmat One CopperSilver. V nabídce našeho e-shopu dále naleznete autosedačky pro psy a kočky Finessa, Glamour Luxury a Allure Luxury.

Obrázek6_2Carseats_Allure

Tyto luxusní autosedačky pro psy do auta jsou výjimečně pohodlné, bezpečné a zároveň zaujmou moderním designem ve tvaru pelíšku pro psa. Pejsek se bude v této sedačce cítit jako v bavlnce.