Psí a kočičí známky na míru

Děje se to dnes a denně. Desítky příspěvků o tom, že se ztratil další pejsek či kočička. Bohužel ne všechny tyto příběhy končí šťastně, i když síla sociálních sítí nám bilanci úspěšnosti pozvedla, pořád je tu několik dalších možností, jak tomuto neštěstí předejít. Pojďme tomu společně zabránit.

Fall is here!-2

Máme pro vás novinku.

Novinku, která nám může ušetřit hodně trápení a pomůže najít cestu zpět domů našim mazlíčkům. Naše bezpečnostní známky jsou k dispozici ve všech tvarech, barvách a velikostech. Nejlepší na tom všem je, že vám na počkání přímo u nás v obchodě na známku vyryjeme text dle přání.

Jedná se o nejrychlejší a nejbezpečnější způsob, jak přivést pejska nebo kočičku zpět k páníčkům. Pokud tam je vyryto vaše telefonní číslo či adresa, máte téměř 100% šanci, že se vám váš mazlíček vrátí.

Říkáte si, že máš váš mazlíček mikročip, které by mělo být mimochodem od roku 2005 povinné pro všechny chovatele? Občas není čip zárukou toho, že se Vám váš pejsek vrátí zpět.

Nepodceňujme ztrátu našich mazlíčků a pojďme tomu společně zabránit. Naše známky s textem na přání mohou zachránit ne jeden čtyřnohý život.

Koukněte k nám na e-shop a nebo nás přijďte navštívit do našeho obchůdku, kde si můžete známku rovnou vybrat a nechat gravírovat dle vašeho gusta.